Tablet - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Apparatuur
Tablet

Tabelt zijn inmiddels "algemeen goed" geworden. Het zijn kleine computertjes die erg veel kunnen en die snel even pakt worden om iets na te kijken op het Internet. Vooral de mogelijkheden zijn enorm toegenomen. Vroeger was de functionaliteit met name gericht op het lezen van stukken of boeken ( e-reader functionaliteit)  maar nu kunt u ermee internetten, e-mail ophalen, spelletjes mee doen enz., de mogelijkheden zijn oneindig.

Vaak krijgt IT-Rex de vraag of het geen goede vervanging voor een laptop is maar in onze ogen is dat toch wel een stap te ver. Met name de volgende verschillen functies zijn op een tabelt toch wel wat lastiger:
  • Opslaan en bewaren van grote hoeveelheden gegevens zoals foto's, films en veel documenten
  • Het bewerken van documenten
  • Het printen van gegevens
  • Scannen is vaak geen optie

In onze ogen is het geen vervanger maar absoluut een aanvullingen op uw ICT omgeving waar u veel plezier van kunt beleven.

Er zijn vele merken die sterk in prijs kunnen verschillen. Niet alleen de schermgrootte en schermkwaliteit is bepalend maar ook de snelheid en de grootte van de standaard aanwezige dataopslag bepalen de prijs. Het goed afwegen van alle opties is belangrijk om uiteindelijk plezier van uw keuze te hebben. 

Is de tabelt dan eenmaal aangeschaft dan is het goed inrichten ervan ook nog niet altijd even eenvoudig. Vooral het instellen van e-mail, het kunnen benaderen van de "APP winkel", het kunnen uitwisselen met de computer enz. is vaak lastig.

IT-Rex heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met tablets. Onze voorkeur gaat uit naar producten van Samsung en Apple. Deze bieden veel mogelijkheden tegen goede prijs/kwaliteit.

Indien u de aanschaf overweegt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast de aankoop kunnen wij ook de inrichting voor u verzorgen en is het mogelijk om de tablet thuis af te leveren met de nodige uitleg en advies erbij.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu