Storingen - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning
Storingen.

Helaas toont de praktijk aan dat computersystemen zo af en toe storen en niet meer goed functioneren. Vooral PC's en laptops die intensief worden gebruikt hebben de neiging te "vervuilen", trager te worden, en/of uiteindelijk uit te vallen. Daarnaast zijn er ook vele bedreigingen die vooral met de komst van het internet actueel zijn geworden.
Het gaat dan over:
• Computervirussen.
• Spyware (Trojans).
• Spam in de vorm van ongewenste email.

Ook komt het voor dat computersystemen het technisch laten afweten. Gelukkig gebeurt dat minder vaak. In alle gevallen is er dan sprake van een storing die moet worden verholpen.

IT-Rex heeft door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd in het herstellen van computerssystemen, netwerken en verbindingen naar het internet. Of het nu virussen, een beschadigd besturingssysteem, problemen met updates, verbindingen naar internet of niet meer functionerende onderdelen zijn, IT-Rex is in staat een juiste analyse te maken en de storing te verhelpen.

Heeft u een probleem met uw computersysteem, neem dan vrijblijvend contact met ons op waarna we samen zoeken naar de juiste oplossing.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu