SmartPhone - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Apparatuur
SmartPhone

Mateloos populair zijn ze, de SmartPhones. Niet alleen de jeugd staat ermee op en gaat ermee naar bed. Nog niet zo lang geleden was het bijzonder als iemand een GSM telefoon had waarmee je overal kon bellen. Nu is het bijzonder als iemand een telefoon heeft waarmee je alleen nog kunt bellen. Bellen is naar de achtergrond verdreven, berichten ontvangen/versturen staat met stip op nummer 1 of dit nu e-mail berichten, WhatsAPP of SMS berichten zijn maakt niet uit.

Eigenlijk heel bijzonder wat er mogelijk is met zo'n klein apparaat.

Door alle keuzes en mogelijkheden ontstaat er gelijk  een probleem; welke SmartPhone is het meest geschikt voor mij en hoe krijg ik het apparaat zo optimaal mogelijk ingesteld. 

Om de juiste keuze te maken zijn een aantal aspecten belangrijk:
  • Meer dan bij welk apparaat dan ook speelt "persoonlijke smaak" een rol. Wilt u graag een Apple smartphone of maakt dat niet uit?
  • Als "smaak" niet uitmaakt dan is vervolgens een belangrijke vraag, wat wilt u ermee kunnen doen?  Iemand die veel belt heeft baad bij een goede accu die niet snel leeg is.
  • Als dat allemaal duidelijk is dan gaat de prijs nog een rol spelen want er zijn grote prijsverschillen.

Nadat de smartphone is aangeschaft moet ie nog worden ingesteld. Door al zijn mogelijkheden is het soms lastig om de smartphone goed in te stellen, zeker als email ontvangen en versturen belangrijk is.

IT-Rex heeft veel ervaring opgedaan met diverse soorten smartphones en besturingsystemen als Android, IOS en Windows die op populaire smartphones draaien. Mocht u door de bomen het bos niet meer zien en u hulp nodig heeft dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen de samrtphone voor u aanschaffen en deze ook voor u installeren.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu