Programma's en APPS - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning
Programma's en Apps.

Zonder programma's of Apps is een computer, tablet of smartphone niet leuk of functioneel. Door programma's of Apps te installeren kan een bepaalde functionaliteit worden toegevoegd. Door bijvoorbeeld Microsoft Office te installeren kan er tekst worden getypt, opgemaakt, en eventueel worden geprint. Door een boekhoudprogramma te installeren kan de boekhouding worden gedaan op de computer.

Met de komst van de smartphone, de tablet en Windows 8 is het begrip App ingeburgerd geraakt. Een App is niets anders dan een programma waarmee een bepaalde functie kan worden uitgevoerd. Het is meestal een iets eenvoudiger programma, en toegespitst op slecht 1 of enkele functies. Daarnaast is een App vaak goedkoper.

IT-Rex is goed thuis in beschikbare programma's en Apps. Voor ons is de functionele wens "wat wilt u ermee" uitgangspunt bij selectie van het juiste programma of App. Na selectie moet de software, al dan niet in samenspraak met de leverancier, worden geinstalleerd en juist worden ingesteld. Ook dat doet IT-Rex.

Uiteindelijk moet er natuurlijk ook mee worden gewerkt wat uitleg en/of een training vooraf vraagt. Dit is vaak niet de eenvoudigste stap, en ook vaak onderbelicht in een implementatie traject. IT-Rex heeft ervaring met dit soort trajecten. Naast installatie en de juiste manier instellen kan ook bij het gebruik worden geassisteerd.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu