Opschonen - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning
Opschonen.

Een veel gehoorde klacht is dat computers in de loop van de tijd trager worden. Met name het starten van de computer en het surfen op het internet worden dan als traag ervaren. Dit is een bekend probleem dat te maken heeft met het intensief dagelijkse gebruik van de computer, en de wijze waarop het Windowsbesturingssysteem van Microsoft is opgezet.

Tijdens het opstarten worden vaak allerlei programma's geladen die niet noodzakelijk zijn, maar wel voor traagheid zorgen. Ook "vervuilt" een computer doordat er tijdelijke bestanden worden opgeslagen die vervolgens niet meer worden opgeruimd. Daarnaast zorgen virussen en spyware nog voor de nodige traagheid.

Deels is er zelf wat aan te doen (zie het kopje "Zelfhulp" op onze website), maar soms is de vervuiling zo ernstig dat er niets anders overblijft dan de computer te laten opschonen door een professioneel bedrijf. 

IT-Rex wilt graag helpen uw computer weer snel te maken. Als u contact met ons opneemt bepreken wij hoe dit het beste kan worden opgelost.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu