Onderhoud - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning
Onderhoud.

Net als een auto die regelmatig wordt gebruikt heeft ook een computer of computersysteem onderhoud nodig. Dit onderhoud is sterk afhankelijk van het gebruik. Een persoonlijke computer die altijd in een verwarmde omgeving staat en netjes wordt gebruikt zal minder onderhoud nodig hebben dan een computer die dagelijks intensief wordt gebruikt en waar veel gegevens en programma's op staan.

Onderhoud kan sterk verschillen. Soms is het slechts controleren of alles nog goed functioneert, en soms moeten tijdelijke bestanden worden verwijderd, updates worden geïnstalleerd en op virussen/spyware worden gescand.

Veel van dit regelmatige onderhoud kan eenvoudig zelf worden uitgevoerd, vandaar dat er onder het kopje "Zelfhulp" een item is toegevoegd. Complexer onderhoud kan beter aan een specialist worden uitbesteed.

IT-Rex heeft in het verleden veel ervaring opgedaan met het onderhoud van computersystemen, en is op de hoogte van hetgeen noodzakelijk is. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu