Netwerkservers - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning
Netwerkservers.

Priv├ę zal een netwerkserver niet vaak worden aangeschaft; daar zijn ze vaak niet zinvol. In de zakelijke wereld hebben bedrijven waar meerdere mensen achter computers werken vaak wel een server. Kenmerk van een server is dat meerdere mensen met elkaar samenwerken in programma's of documenten die centraal op een server staan opgeslagen. Dat kan bijvoorbeeld een centraal order systeem zijn waar alle klanten en onderdelen/producten in staan. Ook kan het een centraal e-mailprogramma zijn waarmee mensen in elkaars email kunnen kijken, afspraken kunnen plannen enzovoort. Servers kunnen voor vele zaken worden ingezet.

Het aanschaffen en inrichten van een server is niet eenvoudig en niet voor iedereen weggelegd. Er zijn vele soorten servers die sterk in prijs en samenstelling verschillen. Ook de software die erop kan worden geïnstalleerd is belangrijk bij de keuze.

Het aanschaffen en installeren van een server is altijd maatwerk.

IT-Rex heeft ervaring met het de selectie, aanschaf en installatie van servers. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu