Internet - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning
Internet.

Op computergebied is er geen andere toepassing die op zo'n grote schaal door zowel jong als oud wordt gebruikt als het internet. Halverwege de 90' jaren is het doorgebroken en inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Over de gehele wereld kent Nederland nagenoeg de grootste internet dichtheid wat opzich al voldoende zegt over de populariteit van dit medium.

Het internet komt natuurlijk niet zomaar binnen uw huis of bedrijf. Daar moet wel het een en ander voor gebeuren. Zogenaamde Internet Service Providers als KPN, XS4ALL, UPC en Ziggo zorgen ervoor dat het internet wordt aangeboden. Nu moet het alleen nog in huis of bedrijf worden aangesloten, en dat is voornamelijk afhankelijk van uw postcode. Elke provider kent een zogenaamde "postcodecheck". Aan de hand daarvan kan worden  bekeken wat er bij u in de buurt beschikbaar is.

Voor veel klanten regelt IT-Rex het internet. Natuurlijk gebeurt dat in onderling overleg waarbij zaken als persoonlijke wensen en financiƫn worden doorgenomen. Ook bij storingen kan contact met ons worden opgenomen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu