Herinstallataties - IT-Rex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning
Herinstallatie.

Op elk computersysteem is een zogenaamd besturingssysteem of operatingssystem ge├»nstalleerd. De meest bekende besturingsystemen zijn die van Microsoft; Windows 7, Windows 8 en Windows 10. Heel soms komt het voor dat de computer niet meer start, en dat het besturingssysteem dusdanig is beschadigd dat een herinstallatie noodzakelijk is. 

Wel of niet herinstalleren moet goed worden afgewogen omdat, naast het feit dat het veel werk is, alle programmatuur opnieuw moet worden ge├»nstalleerd. Ook is het belangrijk erop te letten dat bij herinstallaties alle gegevens zoals foto's, muziek en persoonlijke documenten worden veiliggesteld en niet verloren gaan. Over het algemeen is dit geen werk dat iedereen zomaar kan, vandaar dat er geen kopje onder "Zelfhulp" is opgenomen met herinstallatie.

IT-Rex herinstalleert niet zomaar. Voordat de keuze is gemaakt is goed overwogen of er geen andere opties meer zijn. Als het dan toch zo ver is dan zorgt IT-Rex voor een backup van alle gegevens. Na afloop worden alle gegevens weer teruggezet, en in veel gevallen wordt de computer thuis weer aangesloten en werkend opgeleverd zodat u als klant er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Mocht u van mening zijn dat een herinstallatie noodzakelijk is?  Neem dan contact met ons op, en dan bespreken wij de mogelijkheden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu